Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s)

Persoonlijke Beschermingsmiddelen ofwel PBM’s zijn in sommige beroepen en branches een noodzakelijk goed. PBM’s worden gebruikt door personen die beroepen uitoefenen waar risico’s aan verbonden zijn om letsel en lichamelijke schade te voorkomen. Deze middelen beschermen een gedeelte van het lichaam zoals hoofd, oren en voeten. Gevaren zijn onder andere een te hoog geluidsniveau of het in contact komen met giftige stoffen. Smeets Bedrijfskleding biedt een zeer uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer weten over ons persoonlijke beschermingsmiddelen aanbod? Lees dan snel verder! Voor vragen kunt altijd contact met ons opnemen.

Wij adviseren u graag over het gebruik van pbm’s in uw branche!

Smeets Bedrijfskleding is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Met onze kennis en expertise kunnen wij u voorzien van een professioneel advies voor uw specifieke branche. Interesse in de veiligheidsproducten van Smeets Bedrijfskleding? Of wilt u eerst meer weten over de bescherm mogelijkheden op de werkvloer voor uw branche? Neem in dan in beide gevallen gerust contact met ons op. Smeets Bedrijfskleding staat graag tot uw dienst en geeft u deskundig advies!

 

Veiligheidsschoenen binnen het PBM assortiment van Smeets Bedrijfskleding

Smeets Bedrijfskleding levert een grote collectie veiligheidsschoenen, zowel dames- als herenmodellen. Een veiligheidsschoen kan ook elegant, stijlvol en soepel zijn. Van sportief tot klassiek. ESD schoenen, veiligheidslaarzen, klompen, representatieve veiligheidsschoenen, overschoenen, inlegzolen, sokken en veters. Veiligheidseisen welke gelden voor schoenen, zijn vaak strenger dan men denkt. De schoenen van Smeets Bedrijfskleding voldoen aan de Europese normering voor werkschoenen. De norm die voor veiligheidsschoeisel geldt, is de EN ISO20345, afgekort EN345. De EN345 is opgedeeld in diverse eisen en deze hebben allen een aparte code. De codes zijn: SB, S1, S2, S3 en voor werklaarzen S4 en S5.

Persoonlijke beschermingsmiddelen ogen, oren, ademhaling en meer

Ademhalingsbeschermingsmiddelen Stofmaskers, halfgelaatmaskers, volgelaatmaskers, vluchtmaskers, filters, verse lucht- en persluchtsystemen.
Beschermende kleding
Disposables, multi-norm kleding, thermo kleding, teek werende kleding, UV bestendige kleding.
Gehoorbeschermingsmiddelen Oordopjes, gehoorkappen, otoplastieken (op maat gemaakte gehoorbescherming).
Hoofdbeschermingsmiddelen Veiligheidshelmen, stootpetten, haarnetten, (las)petten, monnikskappen, toebehoren.
Hand- en armbeschermingsmiddelen Handschoenen voor algemeen gebruik, snijbestendig, grip, koudebestendig, hitte werend, disposables, brandweerhandschoenen, elektro/anti-vibratie handschoenen.
Oog- en gelaatbescherming  Veiligheids- en beschermbrillen, ruimzichtbrillen, lasbrillen, overzetbrillen, gelaatsschermen, lashelmen- en schilden, oogspoelflessen, oogdouches.
Valbeveiliging Harnasgordels, verbindingsmiddelen (vanglijnen / leeflijnen), valstopapparaten.

Extra services

Otoplastieken

Deze op maat gemaakte gehoorbescherming wordt op een door u gekozen locatie aangemeten.

Oogbescherming

Veiligheidsbrillen kunnen op sterkte worden geleverd.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?