Waarom smeets

Smeets Bedrijfskleding & PBM’s biedt een totaal concept voor uw kledingbeheer.

Gespecialiseerd leverancier

De Arbowetgeving stelt steeds hogere eisen aan bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit vraagt om een leverancier met kennis en kunde van zaken. Smeets Bedrijfskleding heeft zich volledig gespecialiseerd in de Arbowetgeving en is op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wij geven u altijd een eerlijk en gedegen advies dat tot veiligere werkomstandigheden leidt. Daarnaast zal er in veel gevallen ook een kostenbesparing optreden.

een professionele uitstraling

Niet alleen veiligheid en comfort krijgt aandacht. Smeets zorgt ervoor uw bedrijfskleding de uitstraling heeft die u wenst: kleding waar u trots op bent. Nette bedrijfskleding draagt tenslotte bij aan een professionele uitstraling. Het is mogelijk om uw kleding te voorzien van geborduurde en geprinte logo’s. Daarnaast houden wij rekening met kleuraccenten, afwerkingen en materialen. Kleding die naadloos aansluit op uw huisstijl!

Kledingbeheer zonder zorgen

Voor uw medewerkers houdt Smeets passessies op locatie. Hierbij worden de maatgegevens door Smeets beheerd zodat u hier geen omkijken meer naar heeft en eenvoudig een nabestelling kan doen. Smeets Bedrijfskleding staat voor een persoonlijke benadering. Dat betekent dat u ons ook buiten kantooruren kunt bereiken. Indien gewenst verzorgen wij ook het wassen van de kleding en kleine herstelwerkzaamheden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?